Kloakmester i Helsinge, Hillerød og omegn

Kloakmester i Helsinge, Hillerød og omegn

KMS Kloak består af en fagligt dygtig og passioneret autoriseret kloakmester. Det er vigtigt for KMS Kloak at holde sig opdateret med udviklingen af nye teknikker, metoder og kvaliteter. På den måde har KMS Kloak en faglig stolthed som kloakmester, så han kan finde den bedste løsning til hans kunders behov. Kloakmester gør meget ud af at rådgive kunder, så de føler sig meget trygge ved at have valgt KMS Kloak som den kloakmester, der skal stå for opgaven.

KMS Kloak går op i at give alle kunder en god kvalitetsoplevelse. Derfor lægges der vægt på at være mødestabil, respektfuld, hjælpsom, og har høj fokus på at give professionel og personlig service og rådgivning. Hvis du vælger KMS Kloak, kan du forvente at blive mødt af en frisk og smilende kloakmester, som i den grad lægger vægt på at give dig en god oplevelse og et veludført stykke kloakarbejde.

Autoriseret kloakmester med stor passion og ekspertise

KMS Kloak er en autoriseret kloakmester, der har specialiseret sig inden for opgravningsfri ledningsrenovering, TV inspektion, kloakrensning, fjernelse af svære blokeringer som rust, beton eller rødder i rørsystemer.

KMS Kloak benytter sig af opgravningsfri ledningsrenovering de steder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at foretage opgravning. Som autoriseret og erfaren kloakmester ved han, at det som regel altid er hurtigere og mere værdifuldt at lave en opgravningsfri renovering, fordi der ikke skal laves mange reparationer af opgravningsstedet bagefter. Ulemper ved opgravning kan bl.a. være et nyrenoveret hus med nye fliser, under en meget trafikeret vej, eller ved rør som ligger dybt under terræn.

KMS kloakmester udfører især:

Hvis du har et problem med kloakken, hvad enten det er akut eller ej, står KMS kloakmester klar døgnet rundt i Helsinge, Helsingør og omegn. Han kan kontaktes på telefon 28 18 54 00, e-mail karsten@kmskloak.dk eller udfyld formularen på hjemmesiden www.kmskloak.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar