Hjælp til regnskab nær Birkerød, Hørsholm og Holte

Alle virksomheder skal udarbejde regnskaber – store som små. Hos AHJ Revision får du hjælp til regnskab, så det lever op til lovgivningens krav. Her bliver virksomhedens bunke af bilag gjort overskuelige, så I nemt kan få et overblik over virksomhedens økonomi/regnskab.

I Danmark er det et lovkrav at virksomheder har et regnskab, der viser alle de økonomiske aktiviteter firmaet har haft i løbet af et år. Det indebære løbende bogføring af økonomiske aktiviter som lønsedler, kontoudtog, fakturaer og regninger mm. Alt dette og mere til hjælper AHJ Revision med, så virksomhedens årsregnskab er nemt at holde styr på.

Få hjælp til regnskab

Opfylder Jeres virksomhed ikke de danske lovkrav, skal I bruge en registreret revisor til at udarbejde regnskabet. Vælger du AHJ Revision til at stå for virksomhedens regnskab, kan du få en totalløsning, som bl.a. indeholder:

Årsregnskab og bogføring kan være kompliceret, hvorfor flere og flere iværksættere og virksomheder vælger en registreret revisor til at stå for udarbejdelse af årsregnskabet samt bogføringen. AHJ Revision kan hjælpe dig gennem hele processen, fra start til slut.

Er du interesseret i at stå for den ene eller anden del selv, er dette også en mulighed. I kan vælge mellem revision, udvidet gennemgang, review eller assistance-erklæringer afhængig af hvad årsrapporten/årsregnskabet skal bruges til og hvad lovgivningen kræver.

Kontakt din lokale revisor

AHJ Revision står altid klar til at hjælpe og guide dig igennem den tunge bogføring. I kan derfor læse mere om hjælp til regnskab og kontakte dem på deres hjemmeside ahjrevision.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *