Privatrengøring og erhvervsrengøring

CC Rengøring tager sig af rengøring af dit hjem, virksomhed, ejendom mv. De er fleksible med deres aftaler, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har brug for en form for professionel rengøring. De laver privatrengøring, erhvervsrengøring, ejendomsservice, trappevask og vinduespolering.

Ingen bindingsperiode og miljørigtig privatrengøring

Hos CC Rengøring arbejder de ud fra en klar kvalitetsorienteret, fleksibel og troværdig holdning. Én ting er derfor sikkert: du får altid et fast team og ingen bindingsperiode. Kunderne skal være trygge ved, at det er de samme personer, der gør rent i deres hjem – heraf troværdigheden. Og de skal ikke føle sig forpligtede til at binde sig for en periode med privatrengøring, hvis det alligevel ikke passer ind i hverdagen – heraf fleksibiliteten. Hvis man har en fast aftale, men du desværre er blevet syg eller et andet tilfælde der kan påvirke den dag, så er de fleksible og finder en anden dag, der passer dig bedre.

Få mere tid til dem, du holder af

Mange familier har en travl hverdag, hvor arbejde, huslige pligter og aftaler nogle gange ikke løber op i en højere enhed. Man vil gerne have mere tid til dem og det, man holder af, men det lykkes nogle gange ikke. Det er her at privatrengøring kommer ind i billedet. Lad CC Rengøring stå for rengøringen i hjemmet, og få mere tid til familie, venner, arbejde og aftaler. De huslige pligter bliver færre ved hjælp af privatrengøring. Du kan kontakte CC Rengøring på telefon 60 70 90 71 eller e-mail kontakt@ccrengoering.dk. Du kan også besøge CC Rengørings hjemmeside, hvor du kan udfylde en kontaktformular. CC Rengøring er landsdækkende, men har hovedkontor i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *