Fugemand med stor erfaring

Hos FS Fugeteknik er vi din lokale fugemand med speciale i elastiske og bløde fuger. I takt med det danske vejrs skiften, samt en meget våd vinter, kan især fugerne i vinduet trænge til en udskiftning ved en erfaren fugemand. 

Som fugemand i København nær Frederiksberg, udfører vi alle former for fugninger med elastiske fuger. Vores biler er alle udstyret og pakket helt op med det nyeste værktøj, og vi anvender udelukkende materialer fra store og anerkendte leverandører. 

Kompetencer vi tilbyder som fugemand

Vi har været i branchen i adskillige år, og det kan normalt virke som en oplagt opgave at tilgå på egen hånd. Her skal man dog være ærlig med sine egne egenskaber, og det vil givetvis altid give god mening at kontakte en dygtig fagmand.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Fugning af døre
  • Fugning af vinduer
  • Fugning af badeværelse
  • Udskiftning af fuger 

Alle vores ydelser kan udføres i mange omfang, heraf blandt andet i fugning af vådrum, betonelementer samt ved døre og vinduer.

Bred vifte af kundeportefølje

Alle vores løsninger inden for fugning er baseret på mange års erfaring for en lang række typer kunder. Som fugemand har vi udført fugning for private, erhverv samt offentlige institutioner. Med denne erfaring er vi således i stand til at udføre fugning i ethvert omfang. 

Vi har opnået et rigtig godt renomé udelukkende grundet vores effektive arbejdsgang, samt altid at sætte kunden i fokus. Vi lægger stor vægt på gennemgående rådgivning, således at du ender ud med et skræddersyet resultat. Denne rådgivning vil også munde ud i, hvordan du får længst mulig levetid på dine nye fuger.

Kontakt din lokale fugemand allerede i dag

Tøv ikke med at ringe til os allerede i dag på 23 81 00 99 og vi tager så en snak om dine ønsker og behov helt uforpligtende. Du kan også sende os en mail på info@fsfugeteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular, og vi vender således hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på netop din forespørgsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *